Personvern

 

Myla er opptatt av å beskytte din personlige informasjon og å være gjennomsiktig om informasjonen vi har om deg. Ved å bruke personlig informasjon kan vi utvikle en bedre forståelse av kundene våre, og på sin side bare gi dem den informasjonen de velger å motta.

Formålet med denne policyen er å gi deg en klar forklaring om hvordan vi samler inn og behandler din personlige informasjon gjennom din bruk av nettstedet vårt, inkludert all data du kan gi oss i butikken.

Det er viktig at du leser denne personvernpolicyen sammen med annen personvernpolicy eller rettferdig behandlingsvarsel vi kan gi ved spesifikke anledninger når vi samler inn eller behandler personlig informasjon om deg, slik at du er klar over hvordan og hvorfor vi bruker din personlige informasjon.

Vi bruker informasjonen vi samler inn om deg i samsvar med:

• Data Protection Act 1998
• Forskrifter om personvern og elektronisk kommunikasjon (EF-direktiv) 2003
• EUs generelle databeskyttelsesforordning (forordning EU 2016 / 679), ('GDPR') som trer i kraft fra 25 mai 2018

Denne policyen forklarer:

1. Hvem vi er
2. Informasjon vi kan samle om deg
3. Hvordan samler du dataene dine
4. Hvordan vi kan bruke informasjonen din
5. Offentliggjøring av informasjonen din til tredjepart
6. Sikkerhet for din personlige informasjon
7. Oppbevaring av data
8. Dine juridiske rettigheter
9. Varsel om endringer i personvernreglene våre
10. Kontaktinformasjon og ytterligere informasjon

 

1. Hvem vi er?

Myla London ble først etablert i 2000, og er et etablert motemerke som er aktiv innen design, produksjon og detaljhandel av luksusundertøy, badetøy og nattøy for kvinner.

 

2. Informasjon vi kan samle om deg

Personlig informasjon betyr all informasjon om en person som personen kan identifiseres fra. Det inkluderer ikke data der identiteten er fjernet, dvs. anonyme data.
Vi kan samle inn, bruke, lagre og overføre ulike typer personlig informasjon om deg som vi har gruppert sammen som følger:

 Identitetsdata inkluderer fornavn, etternavn, brukernavn eller lignende identifikasjon som sivilstatus, tittel, fødselsdato og kjønn.

 Kontaktdata inkluderer faktureringsadresse, leveringsadresse, e-postadresse og telefonnumre.

 Økonomiske data inkluderer bankkonto- og betalingskortdetaljer.

 Transaksjonsdata inkluderer detaljer om betalinger til og fra deg og andre detaljer om produkter du har kjøpt fra oss.

 Tekniske data inkluderer internettprotokoll (IP) -adresse, innloggingsdata, nettlesertype og -versjon, innstilling og tidssone for nettleser, plugin-inngavetyper og -versjoner, operativsystem og plattform og annen teknologi på enhetene du bruker for å få tilgang til nettstedet vårt.

 Profildata inkluderer brukernavn og passord, kjøp eller ordre fra deg, dine interesser, preferanser, tilbakemelding og spørreskjemaer.

 Brukerdata inneholder informasjon om hvordan du bruker nettstedet, produktene og tjenestene våre.

 Markedsføring og kommunikasjonsdata inkluderer dine preferanser når du mottar markedsføringsinformasjon fra oss og våre tredjeparter og dine kommunikasjonspreferanser. Dette inkluderer også at vi lager et notat om samtaler vi har hatt med deg personlig og / eller kommunikasjoner du har sendt til Myla. Dette hjelper oss med å administrere vårt forhold til deg og sikrer at du bare mottar kommunikasjoner fra oss som er relevante og tidsriktige.

Vi samler, bruker og deler også Samlede data for eksempel statistiske eller demografiske data for ethvert formål. Aggregerte data kan være avledet fra din personlige informasjon, men anses ikke som personopplysninger i lov, da disse opplysningene ikke direkte eller indirekte avslører din identitet. Vi kan for eksempel samle bruksdataene dine for å beregne prosentandelen brukere som får tilgang til en spesifikk nettstedfunksjon eller kjøper et spesifikt produkt. Imidlertid, hvis vi kombinerer eller kobler aggregerte data med dine personopplysninger slik at de direkte eller indirekte kan identifisere deg, behandler vi de kombinerte dataene som personopplysninger som vil bli brukt i samsvar med denne personvernregelen.

Vi samler ikke inn noen "sensitive" data eller Spesielle kategorier av personopplysninger om deg (dette inkluderer detaljer om rase eller etnisitet, religiøs eller filosofisk tro, sexliv, seksuell orientering, politiske meninger, fagforening, informasjon om helse og genetiske og biometriske data). Vi samler heller ingen informasjon om kriminelle overbevisninger og lovbrudd.

Billpays / Klarnas betalingsalternativer - For å kunne tilby deg Klarnas betalingsmuligheter, overfører vi til Klarna visse aspekter av din personlige informasjon, for eksempel kontakt- og ordredetaljer, for at Klarna skal vurdere om du kvalifiserer for betalingsmulighetene dine og for å skreddersy betalingsalternativene for deg. Generell informasjon om Klarna kan du finneher.. Dine personopplysninger blir behandlet i samsvar med gjeldende databeskyttelseslov og i samsvar med informasjonen iKlarnas personvernregler.

For direkte bankoverføring, dine personopplysninger som kontakt- og bestillingsdetaljer, vil bli behandlet av Klarna.

For å betale nå (SOFORT Direct Banking) Dine personlige data, for eksempel kontakt- og ordreinformasjon, vil bli behandlet av Klarna.

 

3. Hvordan samler du dataene dine

Vi samler inn forskjellige opplysninger om deg på flere måter:

Informasjon du gir oss

Når du kjøper varer fra vår hjemmeside eller i butikken, eller registrerer deg for å motta ytterligere informasjon publisert av Myla, lagrer vi den personlige informasjonen du gir til oss, for eksempel ditt navn, e-postadresse, postadresse, telefonnummer og kortinformasjon. Vi vil også føre oversikt over kjøpene dine hos oss.

Automatiserte teknologier eller interaksjoner

Når du samhandler med nettstedet vårt, kan vi automatisk samle tekniske data om utstyret ditt, surfeaksjoner og mønstre. Vi samler inn disse personopplysningene ved å bruke informasjonskapsler og andre lignende teknologier.

Informasjon fra tredjepart

Noen ganger mottar vi informasjon om deg fra tredjepart som angitt nedenfor:

(a) Analytics-leverandører som Google
(b) Annonsenettverk som Facebook
(c) Søk informasjonsleverandører som Google AdWords

 

4. Hvordan vi kan bruke informasjonen din

Vi vil bare bruke din personlige informasjon når loven tillater oss det.

Vanligvis vil vi bruke din personlige informasjon under følgende omstendigheter:

• Hvor vi har behov for å utføre kontrakten, skal vi inngå eller har inngått med deg.

• Hvor det er nødvendig for våre legitime interesser (eller interesser fra en tredjepart) og dine interesser og grunnleggende rettigheter ikke overstyrer disse interessene.

• Hvor vi må overholde en juridisk eller forskriftsmessig forpliktelse.

• Hvor vi har ditt eksplisitte samtykke før du bruker din personlige informasjon i den spesifikke situasjonen. Imidlertid er vi generelt ikke avhengige av samtykke som et juridisk grunnlag for å behandle din personlige informasjon, og du har rett til å trekke tilbake samtykke til markedsføring når som helst ved å kontakte oss. Du finner relevant kontaktinformasjon på slutten av denne policyen.

Formål som vi bruker din personlige informasjon for

Vi har beskrevet nedenfor, i tabellformat, en beskrivelse av alle måtene vi planlegger å bruke din personlige informasjon, og hvilke av rettsgrunnlagene vi er avhengige av for å gjøre det. Vi har også identifisert hva våre legitime interesser er der det passer.

Vær oppmerksom på at vi kan behandle din personlige informasjon for mer enn en lovlig grunn, avhengig av det spesifikke formålet vi bruker informasjonen din til. Ta kontakt med oss ​​hvis du trenger informasjon om den spesifikke juridiske grunnen vi er avhengig av for å behandle dine personopplysninger der mer enn ett grunnlag er angitt i tabellen nedenfor:

 

 

Markedskommunikasjon

Vi har som mål å kommunisere med deg på måter du synes er relevant, betimelig, respektfull og aldri overdreven. For å gjøre dette bruker vi data som vi har lagret om deg, for eksempel din kjøpshistorikk, samt eventuelle kontaktpreferanser du kan ha fortalt oss om.

Vi bruker vår legitime organisatoriske interesse som det juridiske grunnlaget for kommunikasjon via e-post, og vi vil gi deg en mulighet til å velge bort å motta elektronisk kommunikasjon under ditt første kjøp hos oss. Hvis du ikke melder deg av, vil vi gi deg et alternativ til å melde deg av i hver e-post som vi sender deg senere. Alternativt kan du bruke kontaktinformasjonen på slutten av denne policyen eller oppdatere dine kontaktpreferanser i din online konto hos oss.

Som en del av tjenesten vår til deg, kan vi kontakte deg via e-post eller telefon for å gi viktig informasjon relatert til kjøpene dine.

 

Andre behandlingsaktiviteter

Vi kan bruke profileringsteknikker eller tredjeparts rikdomsscreening og innsiktsselskaper for å gi oss informasjon om deg som vil hjelpe oss å kommunisere på en relevant måte med deg. Slik informasjon blir samlet sammen offentlig tilgjengelig informasjon om deg.

Du har rett til når som helst å gjøre innvendinger mot denne behandlingen. Hvis du ønsker å gjøre dette, kan du bruke kontaktinformasjonen på slutten av denne policyen.

 

5. Offentliggjøring av informasjonen din til tredjepart

Det er visse forhold under hvilke vi kan utlevere din personlige informasjon til tredjepart. Disse er som følger:

• Til tjenesteleverandørene våre som behandler data på våre vegne og på instruksjonene våre - for eksempel våre leverandører av selgere tjenester. Vi krever at alle tredjeparter respekterer personvernet til din personlige informasjon og behandler den i samsvar med loven. Vi tillater ikke våre tredjeparts tjenesteleverandører å bruke din personlige informasjon til sitt eget formål, og tillater dem bare å behandle din personlige informasjon til spesifiserte formål og i samsvar med instruksjonene våre.

• Hvor vi har plikt til å utlevere din personlige informasjon for å overholde enhver juridisk forpliktelse, for eksempel overfor myndighetsorganer og rettshåndhevelsesorganer.
Vi selger ikke eller deler personlige detaljer med tredjepart for noe formål.

 

6. Sikkerhet for din personlige informasjon

Din debet- og kredittkortinformasjon

Hvis du bruker kreditt- eller debetkortet ditt til å kjøpe produkter fra oss, vil vi sørge for at dette blir utført sikkert og i samsvar med Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Du kan finne mer informasjon om dette ved å klikke her.

(Https://www.pcisecuritystandards.org/pci_security/).

Vi kan lagre kortinformasjonen din trygt for bruk i fremtidige transaksjoner. Dette utføres i samsvar med PCI-DSS og på en måte der ingen av våre ansatte kan se ditt fulle kortnummer. Vi lagrer aldri 3 eller 4-sifret sikkerhetskode.

 

Sikkerheten til din personlige informasjon

Vi har på plass passende sikkerhetsforhold (både når det gjelder prosedyrene våre og teknologien vi bruker) for å holde din personlige informasjon så sikker som mulig. Vi vil sørge for at tredjeparter vi bruker for behandling av din personlige informasjon, gjør det samme og at de bare behandler din personlige informasjon på våre instruksjoner. Tredjepartene vil også være underlagt taushetsplikt.

Vi vil ikke overføre, behandle eller lagre dataene dine hvor som helst som er utenfor Det europeiske økonomiske området, med mindre vi har en avtaleavtale på plass som har en tilsvarende standard som GDPR.

Myla-ansatte har ikke lov til å legge personlige data på minnepinner eller andre slike lagringsenheter for å beskytte mot utilsiktet tap.
Enhver medarbeider fra Myla som har tilgang til personopplysninger på sine mobiltelefoner, må sørge for at nevnte telefon er passordbeskyttet og at i tilfelle tap kan data slettes eksternt.

Alle Myla bærbare datamaskiner er kryptert slik at personopplysninger ikke kan få tilgang til fra tredjepart i tilfelle tyveri eller tap.

Myla har en fullstendig “Leavers Policy” på plass for å sikre at når en ansatt forlater selskapet, de ikke lenger har tilgang til personopplysninger på noen måte inkludert elektronisk.

 

7. Oppbevaring av data

Vi beholder bare dine personlige opplysninger så lenge som nødvendig for å oppfylle de formålene vi har samlet for, inkludert for å tilfredsstille juridiske krav, regnskap eller rapporteringskrav.

For å fastslå den aktuelle oppbevaringsperioden for personopplysninger, vurderer vi mengden, naturen og følsomheten til personopplysningene, den potensielle risikoen for skade ved uautorisert bruk eller utlevering av dine personlige data, formålene vi behandler dine personopplysninger for, og hvorvidt Vi kan oppnå disse formålene på andre måter, og gjeldende lovkrav.

 

8. Dine juridiske rettigheter

Under visse omstendigheter har du rettigheter i henhold til databeskyttelseslover i forhold til din personlige informasjon, som følger:

a) Be om tilgang til din personlige informasjon

Du har rett til å be om en kopi av den personlige informasjonen som vi har om deg. Ta kontakt med customer.services@myla.com for å utøve denne retten, eller noen av rettighetene nedenfor. Du vil få svar innen fem virkedager. Hvis du er en europeisk statsborger og anser vår bruk av din personlige informasjon som ulovlig, har du rett til å inngi en klage til Storbritannias tilsynsmyndighet, det vil si informasjonskommisjonens kontor.

b) Be om rettelse av din personlige informasjon

Du har rett til å be om at vi korrigerer den personlige informasjonen vi har om deg, selv om vi kanskje må bekrefte nøyaktigheten av den nye informasjonen du gir oss.

c) Be om sletting av din personlige informasjon

Du har rett til å be om at vi sletter eller fjerner personlig informasjon der det ikke er noen god grunn til at vi fortsetter å behandle den. Vær oppmerksom på at vi ikke alltid kan være i stand til å etterkomme forespørselen din om sletting hvis det er spesifikke juridiske grunner - som vil bli varslet deg på tidspunktet for forespørselen.

d) Mål mot behandling av din personlige informasjon

Du har rett til å gjøre innvendinger mot behandlingen av dine personopplysninger der vi er avhengige av en legitim interesse (eller de fra en tredjepart), og det er noe med din spesielle situasjon som gjør at du ønsker å innvende deg mot behandling på dette grunnlag mens du føler at det påvirker dine grunnleggende rettigheter og friheter. Du har også rett til å innvende der vi behandler dine personopplysninger for direkte markedsføringsformål. I noen tilfeller kan vi demonstrere at vi har overbevisende legitime grunner til å behandle informasjonen din som tilsidesetter dine rettigheter og friheter.

e) Be om begrensning i behandlingen av din personlige informasjon

Du har rett til å be om at vi suspenderer behandlingen av dine personopplysninger i følgende scenarier: (a) hvis du vil at vi skal fastslå dataenes nøyaktighet; (b) hvor vår bruk av dataene er ulovlig, men du ikke vil at vi skal slette dem; (c) der du trenger oss for å oppbevare dataene, selv om vi ikke lenger krever det slik du trenger det for å etablere, utøve eller forsvare juridiske krav; eller (d) du har gjort innvendinger mot vår bruk av dataene dine, men vi må bekrefte om vi har overordnede legitime grunner til å bruke dem.

f) Be om overføring av din personlige informasjon

Du har rett til å be om at den personlige informasjonen vi har om deg blir overført til deg eller til en tredjepart. Vi vil gi deg, eller en tredjepart du har valgt, din personlige informasjon i et strukturert, ofte brukt, maskinlesbart format. Vær oppmerksom på at denne retten bare gjelder automatisert informasjon som du opprinnelig ga samtykke til at vi kunne bruke eller der vi brukte informasjonen til å utføre en kontrakt med deg.

g) Rett til å trekke tilbake samtykke

I tilfeller der vi er avhengige av ditt samtykke til å behandle dine personopplysninger, har du når som helst rett til å trekke tilbake ditt samtykke. Dette vil imidlertid ikke påvirke lovligheten av noen behandling som blir utført før du trekker tilbake ditt samtykke. Hvis du trekker tilbake ditt samtykke, kan det hende at vi ikke kan tilby visse produkter eller tjenester til deg. Vi vil gi deg beskjed hvis dette er tilfelle på det tidspunktet du trekker tilbake ditt samtykke.

 

Vær også oppmerksom på følgende: -

Ingen avgift vanligvis kreves

Du må ikke betale gebyr for å få tilgang til dine personlige opplysninger (eller å utøve noen av de andre rettighetene). Vi kan imidlertid kreve en rimelig avgift dersom forespørselen din er tydelig ubegrunnet, repeterende eller overdreven. Alternativt kan vi nekte å overholde forespørselen din under disse omstendighetene.

 

Hva vi måtte trenge fra deg

Vi må kanskje be om spesifikk informasjon fra deg for å hjelpe oss med å bekrefte identiteten din og sikre at du har rett til å få tilgang til dine personlige opplysninger (eller å utøve noen av dine andre rettigheter). Dette er et sikkerhetsmål for å sikre at personlig informasjon ikke blir gitt til noen som ikke har rett til å motta den. Vi kan også kontakte deg for å spørre deg om ytterligere informasjon i forbindelse med din forespørsel om å øke hastigheten på vårt svar.

 

Tidsfrist for å svare

Vi prøver å svare på alle legitime forespørsler innen fem virkedager. Noen ganger kan det ta oss lenger enn en måned hvis forespørselen din er spesielt sammensatt eller du har kommet med en rekke forespørsler. I dette tilfellet vil vi varsle deg og holde deg oppdatert.

 

9. Varsel om endringer i personvernreglene våre

Denne personvernpolitikken kan endres fra tid til annen. Vi vil alltid kommunisere eventuelle endringer til våre kunder der vi har nøyaktige kontaktinformasjon og hvor de forventer å motta kommunikasjon fra Myla. Vennligst besøk denne delen av nettstedet med jevne mellomrom for å holde deg oppdatert med endringer i personvernreglene våre.

 

10. Kontaktinformasjon og ytterligere informasjon

Ta kontakt med oss ​​hvis du har spørsmål om noen aspekter av denne personvernregelen.

Kontakt oss også hvis du har spørsmål om informasjonen vi har om deg, eller for å endre dine kontaktpreferanser hos oss:

 

E-post oss: info@ myla.com

Ring oss: + 44 (0) 203 883 5630

Skriv til oss:

Kunde service
87-89 Mortimer Street
London
W1W 7SW

Personvernregler som trer i kraft fra 25 mai 2018